Raamat "Gastronoomia. Praktilised küsimused. Teaduslikud vastused"

Raamat “Gastronoomia. Praktilised küsimused. Teaduslikud vastused”

28,00 

Laost otsas

Kirjeldus

Milliseid köögivilju on kasulikum toorelt süüa, milliseid kuumutada? Kuidas küpsetada mahlast steiki või täiuslikku kala? Miks popkorn plaksub? Kas keedetud riisi tohib soojendada? Miks tuleb ubadele keetmisel soola lisada? Toitumisteadlane dr Stuart Farrimond teab vastust kõigile seesugustele küsimustele ning viib teie kokandusteadmised ja toiduvalmistamisoskuse uuele tasandile.

Briti bestseller „Gastronoomia. Praktilised küsimused. Teaduslikud vastused” pakub kõrvuti nii põhjapanevaid teadmisi kui praktilisi samm-sammulisi nõuandeid, tuues molekulaartasandil toiduteaduse peentest gurmeerestoranidest teie kodusesse kööki. Autor jagab hea toidu valmistamiseks vajalikke taustateadmisi kõigi toiduainete kohta, alates lihast, kalast, piimast ja munast kuni köögiviljade, maitsetaimede, jahu ja õlini. Raamat lükkab ümber paljud levinud eksiarvamused ja näitab, kuidas teadus aitab mõista köögis toimuvaid igapäevaseid imesid.

Praktilised lahendused üle 160 kulinaarsele küsimusele ja probleemile, mille teaduslikud põhjendused toetuvad uusimatele uuringutele.

Profexpo ja Eesti Kirjastuste Liidu poolt korraldatud konkursil Aasta kokaraamat 2019 tunnistati  „Gastronoomia. Praktilised küsimused. Teaduslikud vastused” parimaks tõlkeraamatuks.

Lehekülgede arv: 256 lk
Värviskeem: värviline
Formaat: 22 x 26
Köide: kõva kaas

Tootekood: 9789985042595

Arvamused

Arvamusi veel ei ole.

Avalda arvamust

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Arvamus peaks eelkõige teisi ostjaid informeerima toote eelistest ja vigadest. Samuti võib müüjalt küsida lisainfot toote kohta. Arvamus ei tohi sisaldada vulgaarseid väljendeid, vihakõnet ega mõttetusi. AHHAA Teaduspood jälgib postituste sisu ja jätab endale õiguse kõrvaldada või redigeerida arvamust, mis rikub täielikult või osaliselt ülaltoodud tingimusi.