Jogurtijäätise valmistamise komplekt

Jogurtijäätise valmistamise komplekt

18,90 

Jogurtijäätise valmistamise komplekt lastele. Komplekt “Tee ise jogurtijäätist!” on tore isetegemise komplekt, millega saad kodus teha ise jäätist.

Laos

Kirjeldus

Komplekt “Tee ise jogurtijäätist!” on tore isetegemise komplekt, millega saad kodus teha ise jäätist. Lõpptulemusena valmivad vahvad erikujulised pulgajäätised. Jäätisevorm ei ole kõrge ja seega jõuab laps jäätise rahulikult ära süüa, ilma et see tilkuma hakkaks ja koost laguneks. Komplekt on vahva sünnipäevakink või tore üllatus küllaminekul. Hea idee jõulukingiks, ka lasteaedadesse ja ettevõtetesse. Sobib vaba aja sisustamiseks ja koostegemiseks nii vanemate kui ka sõpradega! Eelkooliealine laps vajab vanema abi, kooliealine saab jäätise valmistamisega juba ise hakkama.
Ühe vormitäie jaoks läheb vaja kas 190 g maitsestamata jogurtit või 120 g vahukoort. Isetehtud jäätis on parim! Ühest valmistamiskorrast saab vormitäie ehk 6 jäätist. Komplektis on materjali neljaks jäätise valmistamise korraks.
Komplekt sisaldab: silikoonist jäätise vorm (kollane), korduvkasutatavad pulgad (6 tk), mustika-jõhvika maitseline jäätisepulber (100 g) VÕI maasika-vaarika maitseline jäätisepulber (100 g) ja valmistamisjuhend (eestikeelne).

Koostisosad:
Mustika-jõhvikamaitseline jäätisepulber loodusliku lõhna-, maitse- ja värvainega sinise jäätise tegemiseks: suhkur, happesuse regulaator: sidrunhape, looduslik lõhna- ja maitseaine, looduslik värvaine: spirulina ekstrakt.
Maasika-vaarika maitseline jäätisepulber loodusliku lõhna-, maitse- ja värvainega roosa jäätise tegemiseks: suhkur, happesuse regulaator: sidrunhape, looduslik lõhna- ja maitseaine, looduslik värvaine: bentaniin.


Jäätisepulbri toitumisalane teave 100 g kohta:

  • Energiasisaldus 1683 kJ/ 396 kcal
  • Rasvad 0 g
    • millest küllastunud rasvhapped 0 g
  • Süsivesikud 99 g
    • millest suhkrud 90,7 g
  • Valgud 0 g
  • Sool 0 g

Sobib vanusele: 4+
Pakendi mõõdud: 19 x 12 x 7 cm
Hoiatus! Toode sisaldab väikeseid detaile (lämbumisoht) ning ei sobi alla 3-aastastele lastele. Komplekt on mõeldud kasutamiseks vanema järelvalve all.

Tähelepanu! Saadaval on sinist ja roosat värvi jäätise tegemise komplekt. Toode saadetakse juhuslikku värvi. 

Tootekood: 4745011031549 ,

Arvamused

Arvamusi veel ei ole.

Avalda arvamust

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Arvamus peaks eelkõige teisi ostjaid informeerima toote eelistest ja vigadest. Samuti võib müüjalt küsida lisainfot toote kohta. Arvamus ei tohi sisaldada vulgaarseid väljendeid, vihakõnet ega mõttetusi. AHHAA Teaduspood jälgib postituste sisu ja jätab endale õiguse kõrvaldada või redigeerida arvamust, mis rikub täielikult või osaliselt ülaltoodud tingimusi.

Sulle võib meeldida ka…