HexBug VEX Robotics Ehitusplats

HexBug VEX Robotics Ehitusplats

77,00 

HexBug VEX Robotics Ehitusplats. Pakis on üle 1350 detaili, mis pakuvad hulgaliselt nokitsemisrõõmu nii algajale insenerile kui ka entusiastlikule ehitajale.

Laost otsas

Kirjeldus

Selle vägeva komplekti abil saad kokku panna 3 erinevat masinat, et luua vahva ehitusplats oma toas! Pakis on üle 1350 detaili, mis pakuvad hulgaliselt nokitsemisrõõmu nii algajale insenerile kui ka entusiastlikule ehitajale. Komplekti abil saab samaaegselt ehitada kraana, ekskavaatori ja kalluri, mis kõik toimivad sama moodi nagu nende pärissuuruses analoogid.
Kokkupanduna on kraana kõrguseks ligikaudu üks meeter ja seda on võimalik igat pidi reguleerida, et hõlpsalt materjale ühest asukohast teise transportida. Ekskavaatoriga manööverdades ja tööd tehes saad kokku korjata kõik teele jäävad objektid ning tõsta need kallurile, et tagada mugav transport.
Komplekt sisaldab detailset masinate kokkupanemise juhendit.

Sobib vanusele: 8+
Pakendi mõõdud: 43 x 34 x 8 cm.
Hoiatus! Toode sisaldab väikseid osi ning ei sobi alla 3-aastastele lastele.

Tootekood: 807648070972

Arvamused

Arvamusi veel ei ole.

Avalda arvamust

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Arvamus peaks eelkõige teisi ostjaid informeerima toote eelistest ja vigadest. Samuti võib müüjalt küsida lisainfot toote kohta. Arvamus ei tohi sisaldada vulgaarseid väljendeid, vihakõnet ega mõttetusi. AHHAA Teaduspood jälgib postituste sisu ja jätab endale õiguse kõrvaldada või redigeerida arvamust, mis rikub täielikult või osaliselt ülaltoodud tingimusi.