Teleskoop "Juunior 60/700" kohvris

Teleskoop “Juunior 60/700” kohvris

138,00 

Teleskoobi komplekt Kuu ja planeetide vaatamiseks. 60 mm teleskoop on mõeldud eelkõige lastele, kes alustavad tähistaevaga tutvumist, seda tänu teleskoobi kergusele ja kasutamise lihtsusele.

Laos

Kirjeldus

Teleskoobi komplekt Kuu ja planeetide vaatamiseks. 60 mm teleskoop on mõeldud eelkõige lastele, kes alustavad tähistaevaga tutvumist, seda tänu teleskoobi kergusele ja kasutamise lihtsusele. 35x suurendusega on hästi näha näiteks täiskuu, 60x – 100x suurendusega näeb poolkuud ja teisi kuu faase. See suurendus teeb nähtavaks paljud kraatrid ja mäeahelikud. Planeedid, Saturni rõngad ja Jupiteri pinnavöödid ilmuvad nähtavale alates 50x suurendusega.
Refraktor tüüpi teleskoobil on reguleeritav alumiiniumist statiiv, 5×24 leidjaskoop, 90° diagonaalpeegel, kolm okulaari: 4 mm (175x suurendus), 12.5 mm (56x suurendus) and 20 mm (35x suurendus), 1,5x sihtimislääts, vertikaaltelje muutmise hoob, fokusseerimiskruvi, fokusseerija, taskukompass ja kuufilter. Lisaks on teleskoop kompaktses kohvris, mis muudab selle transportimise eriti mugavaks.

Sobib vanusele: 6+
Pakendi mõõdud: 73 x 33 x 14 cm.
Hoiatus! Toode ei ole mänguasi ning ei sobi alla 3-aastastele lastele.

NB! Teleskoopi saab tellida ainult kullerteenuse vahendusel või ise järele tulles.

Tootekood: 4007922152813

Arvamused

Arvamusi veel ei ole.

Avalda arvamust

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Arvamus peaks eelkõige teisi ostjaid informeerima toote eelistest ja vigadest. Samuti võib müüjalt küsida lisainfot toote kohta. Arvamus ei tohi sisaldada vulgaarseid väljendeid, vihakõnet ega mõttetusi. AHHAA Teaduspood jälgib postituste sisu ja jätab endale õiguse kõrvaldada või redigeerida arvamust, mis rikub täielikult või osaliselt ülaltoodud tingimusi.